ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)

Για την εταιρεία MondoDiMoto, ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τις πληροφορίες που συλλέγουμε και εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία MondoDiMoto επεξεργάζεται τις πληροφορίες αυτές καθώς και το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε και να ελέγχετε τη χρήση των πληροφοριών σας, σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (2016/679/ΕΕ), ευρέως γνωστός ως «ΓΚΠΔ», ο οποίος τίθεται σε εφαρμογή την 25η Μαΐου 2018.


Η συμμετοχή στην υπηρεσία επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έκτο (16ο) έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Κάθε χρήστης δηλώνει και εγγυάται ρητά ότι κατά την εγγραφή του στην ιστοσελίδα «www.mondodimoto.gr», θα παρέχει αληθείς, ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες και ότι διαθέτει τις απαιτούμενες νόμιμες προϋποθέσεις αλλά και την απαραίτητη ικανότητα να αντιληφθεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που εμπεριέχονται στο παρόν συμφωνητικό.

Η εταιρεία MondoDiMoto δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της. Τα στοιχεία που αποθηκεύονται για την ενημέρωση των χρηστών θα τηρούνται πάντοτε σύμφωνα με το Ν.2472/1997 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι χρήστες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους και την εξαίρεσή τους από τη λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων, επικοινωνώντας με την εταιρεία MondoDiMoto στο info@mondodimoto.gr

Οποιοσδήποτε χρήστης / πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει κάποια προσωπική πληροφορία ή να έχει δημιουργήσει λογαριασμό. Μόνο κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας το ηλεκτρονικό κατάστημα ζητάει τις αναγκαίες πληροφορίες για την εκτέλεση μιας παραγγελίας. Συγκεκριμένα για την διευκόλυνση του πελάτη κατά την παραγγελία του ζητείται, εφόσον επιθυμεί, η δημιουργία λογαριασμού. Ο πελάτης έχει την ευχέρεια να συνεχίσει την παραγγελία, εφόσον το επιθυμεί, χωρίς την δημιουργία λογαριασμού. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ζητούνται τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του νόμιμου παραστατικού απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

Για λόγους ασφάλειας και προστασίας του καταναλωτή, δεν αποθηκεύονται κρίσιμα προσωπικά δεδομένα της πιστωτικής κάρτας του πελάτη (αριθμός πιστωτικής κάρτας, cvv2/cvc2, ημερομηνία λήξης), μοναδικό δεδομένο που αποθηκεύεται είναι το ονοματεπώνυμο του κάτοχου της πιστωτικής κάρτας για λόγους ασφαλείας και πιστοποίησης των παραγγελιών.

Η ιστοσελίδα MondoDiMoto.gr προσφέρει ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης SSL ACME protocol μια αξιόπιστη τεχνολογία που χρησιμοποιείται παγκόσμια για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω του διαδικτύου. Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας ζητείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, χρησιμοποιείται η τεχνολογία SSL, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διακινούνται κρυπτογραφημένα στον διακομιστή μας.

Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης (μέλος) του mondodimoto.gr.gr είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητας και ασφάλειας του κωδικού του λογαριασμού του. Οφείλει να γνωστοποιεί άμεσα και δίχως καθυστέρηση στη διαχείριση της ιστοσελίδας οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού ή οποιαδήποτε περίπτωση χρήσης του από τρίτο πρόσωπο δίχως εξουσιοδότηση.

Για τις τραπεζικές σας συναλλαγές η εταιρεία έχει εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον με την χρήση του πρωτόκολλου SSL και την συνεργασία με αναγνωρισμένους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα. Οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την τραπεζική συναλλαγή αφορά αποκλειστικά την εκάστοτε τράπεζα και τον χρήστη.

Η εταιρεία μας, καθώς έχει σαν απώτερο σκοπό, την ολοκληρωμένη πληροφόρηση του καταναλωτή, είναι πιθανόν να παραπέμπει σε συνδέσμους (links), οι οποίοι μεταφέρουν τον χρήστη σε άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες. Η εταιρεία μας, σε καμία περίπτωση, δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των συνδέσμων αυτών ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά προκληθεί στον χρήστη από την περιήγηση του σε αυτές τις σελίδες.


1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνος Επεξεργασίας για την τήρηση, συλλογή, αποθήκευση και περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, είναι η:

«ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» με διακριτικό τίτλο «MondoDiMoto»

  • Έδρα: Λ. Αλεξάνδρας 42 Τ.Κ. 11473 ΑΘΗΝΑ

  • Τηλ.: 210.88.20.405

  • e-mail: info@mondodimoto.gr

Σκοπός της παρούσας Πολιτικής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η ενημέρωσή σας και η παροχή των σχετικών πληροφοριών σχετικά με την τήρηση, συλλογή, αποθήκευση, χρήση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και η παροχή πληροφοριών για τα σχετικά δικαιώματά σας.

2. Συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας ταυτοποιούν, όπως, ενδεικτικά, το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ταχυδρομική σας διεύθυνση ή το τηλέφωνό σας. Η εταιρεία MondoDiMoto, επεξεργάζεται τα εξής προσωπικά δεδομένα και για τους κάτωθι αναφερόμενους σκοπούς:

  • Ονοματεπώνυμο: Συλλέγουμε τα ονόματα (όνομα, επώνυμο) για τις ανάγκες εκτέλεσης της παραγγελίας προϊόντων μας από το δίκτυο των καταστημάτων μας μέσω του https://mondodimoto.gr/, καθώς και για τις ανάγκες δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού και μόνον εφόσον το επιθυμείτε κάνοντας εγγραφή.

  • Ταχυδρομική διεύθυνση: Συλλέγουμε τη διεύθυνση κατοικίας ή έδρας των πελατών μας για σκοπούς παράδοσης και ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών μας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας καθώς και για το σκοπό αποστολής του ενημερωτικού μας δελτίου (newsletter) και μόνον εφόσον το επιθυμείτε κάνοντας εγγραφή στην σχετική υπηρεσία και παρέχοντας τη συγκατάθεσή σας και για τις ανάγκες δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού και μόνον εφόσον το επιθυμείτε κάνοντας εγγραφή.

► Σημειώνουμε, ότι η συγκατάθεσή σας μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή και ελεύθερα.

  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: Συλλέγουμε τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών μας, για να παρέχουμε καλύτερα και ταχύτερα τις υπηρεσίες μας, μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

  • Στοιχεία τιμολόγησης: Συλλέγουμε τα στοιχεία των πελατών μας που είναι απαραίτητα για την τιμολόγηση των υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα το ΑΦΜ και το όνομα της Δ.Ο.Υ, εφόσον ζητηθεί.

  • Προτιμήσεις – Πληροφορίες Ιστορικού: Πληροφορίες που αφορούν τις αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί από εσάς στα καταστήματά μας μέσω του www.mondodimoto.gr καθώς και ληφθείσες προσφορές, προς διευκόλυνση επιλογής των μελλοντικών σας παραγγελιών και για την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών.

3. Τρόπος Συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας, όταν πραγματοποιείτε αγορές από το e-shop μας ή από τα καταστήματά μας όταν σας παρέχουμε απευθείας τις υπηρεσίες μας, ή όταν εισάγετε τα δεδομένα σας διαδικτυακά όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας ή όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας.

4. Αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων

Δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο σε αυτούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε και που είναι απαραίτητοι ή διευκολύνουν την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, δηλαδή άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα παραπάνω. Για παράδειγμα, μπορεί να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε παρόχους πιστωτικών καρτών για την επεξεργασία μιας πληρωμής εκ μέρους σας κατόπιν παραγγελίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σε τρίτους - φυσικά ή νομικά πρόσωπα - που ενδέχεται να παρέχουν για λογαριασμό μας υπηρεσίες προώθησης και marketing τόσο της επιχείρησής μας όσο και των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας. Ενημερώνουμε ότι οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών σας δεδομένων δεν προβαίνουν σε καμία επεξεργασία των δεδομένων σας πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία MondoDiMoto εγγυάται ότι δεν θα προβεί σε διαβίβαση, κοινοποίηση, διάθεση κ.λπ. των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, για οποιοδήποτε σκοπό ή χρήση. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες που σας αφορούν, εάν η νομοθεσία μας υποχρεώνει σχετικά ή εάν η κοινοποίηση αυτή απαιτείται από τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, από διοικητικές αρχές ή όργανα επιβολής του νόμου.

Σημειώνουμε πως απαγορεύεται ρητά η πρόσβαση προσώπων στα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς εξουσιοδότηση, συμπεριλαμβανομένων των εργαζόμενων μας.

5. Σκοποί Επεξεργασίας

Η εταιρεία MondoDiMoto συλλέγει, τηρεί και επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι τα ελάχιστα και απολύτως αναγκαία για την επίτευξη του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

  • Για το σκοπό της εκτέλεσης της παραγγελίας των προϊόντων μας, δηλαδή για την παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών μας προς εσάς, ο οποίος βασίζεται στη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης ή -κατόπιν ρητού αιτήματός σας- σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης.

  • Για σκοπούς direct marketing ή/και προωθητικών ενεργειών, όπως συμμετοχή σε διαγωνισμούς ή emails που στέλνουμε περιοδικά σε όσους έχουν κάνει εγγραφή στο newsletter μας. Με την εγγραφή σας στο newsletter μας δηλώνετε ότι συμφωνείτε να συμπεριληφθείτε στην εξατομικευμένη λίστα αποδεκτών και να λαμβάνεται το newsletter μας και όλες τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό. Για τον σκοπό αυτό, θα επικοινωνούμε μαζί σας μόνο μέσω e-mail. Σε κάθε newsletter δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς (unsubscribe). Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή «Διαγραφή από τη λίστα επικοινωνίας» που περιλαμβάνεται στο newsletter που σας αποστέλλεται. Εμφανίζονται 3 επιλογές:

► Ακύρωση συνδρομής από αυτή τη Λίστα Αλληλογραφίας (Προεπιλεγμένη)

► Ακύρωση συνδρομής από όλες τις Λίστες Αλληλογραφίας

► Δεν επιθυμώ να λαμβάνω καμία ηλεκτρονική επιστολή από αυτή την ιστοσελίδα στο μέλλον

και κάνετε κλικ στη λέξη «Διαγραφή»

  • Για την κατάρτιση προφίλ κατόπιν χορήγησης της συγκατάθεσής σας με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων.

  • Για περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

6. Χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων σας

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται / αποθηκεύονται από εμάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.

7. Πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας/χρήση των cookies

Για να διευκολύνουμε τη χρήση του ιστοτόπου μας, χρησιμοποιούμε «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων/κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ή της συσκευής σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται η ιστοσελίδα μας και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση. Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν αποθηκεύουν προσωπικά δεδομένα ή προσωπικές πληροφορίες ικανές να οδηγήσουν σε ταυτοποίηση του προσώπου στο οποίο αφορούν και οι οποίες έχουν συλλεγεί με άλλο τρόπο. Εάν δεν επιθυμείτε την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, παρακαλούμε ρυθμίστε το πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου για να διαγράψετε όλα τα υφιστάμενα cookies από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, να μπλοκάρετε όλα τα cookies στο μέλλον και να λαμβάνετε προειδοποίηση προτού αποθηκευτεί ένα cookie. Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο εγχειρίδιο λειτουργίας του προγράμματος περιήγησής σας.

8. Τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να ασκήσετέ τα παρακάτω δικαιώματα σύμφωνα με τους όρους και τις ειδικότερες προβλέψεις του ΓΚΠΔ:

  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία επεξεργαζόμαστε, καθώς και σε πληροφορίες που αφορούν την επεξεργασία τους.

  • Για την άσκηση του αυτού του δικαιώματος μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο:Λογαριασμός

  • Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, σε περίπτωση ύπαρξης τυχόν ανακριβών στοιχείων ή σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικαιροποιήσετε τα δεδομένα σας.

  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν υπάρχει έννομο συμφέρον, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός σας για αντίρρηση στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία των δεδομένων σας και επεξεργασία αυτών για σκοπούς εμπορικής προώθησης.

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, το οποίο σημαίνει να ζητήσετε τον περιορισμό της εν λόγω επεξεργασίας , εφόσον αμφισβητείται από εσάς η ακρίβειά των δεδομένων, έχετε αντιρρήσεις ως προς την επεξεργασία τους ή συντρέχει άλλος προβλεπόμενος στην σχετική Ελληνική ή Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων λόγος.

  • Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας, ώστε να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στην περίπτωση που μας τα έχετε χορηγήσει με τη συγκατάθεση σας, και να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού.

Για την άσκηση του αυτού του δικαιώματος μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο.

  • Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση κατόπιν σχετικού αιτήματός σας υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

Για την άσκηση του αυτού του δικαιώματος μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο.

  • Ανάκληση της συγκατάθεσης. Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

  • Δικαίωμα ενημέρωσης για περιστατικά παραβίασης, εάν συντρέχει περίπτωση.

  • Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε περίπτωση παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων σας (http://www.dpa.gr/).

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, καθώς και για τις όποιες περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να μας στείλετε email με το σχετικό αίτημά σας, στην διεύθυνση e-mail: info@mondodimoto.gr ή να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε αναρτημένη στον ακόλουθο σύνδεσμο: Επικοινωνία

9. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της ΕΕ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

10. Ασφάλεια δεδομένων

Έχουμε υιοθετήσει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη νόμιμη συλλογή, επεξεργασία καθώς και για την αποτελεσματική προστασία των δεδομένων σας από απώλεια, αλλοίωση ή πρόσβαση τρίτων σε αυτά. Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στον αριθμό των εξουσιοδοτημένων ατόμων

  • στα συστήματα IT που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των δεδομένων διασφαλίζεται η πρόσβαση μόνο από εξουσιοδοτημένα προς τούτο άτομα

  • η πρόσβαση στα εν λόγω συστήματα IT παρακολουθείται προκειμένου να εντοπισθεί και αποτραπεί άμεσα η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

  • υιοθέτηση επιμέρους διαδικασιών διατήρησης προσωπικών δεδομένων και ασφαλούς διαγραφής/καταστροφής τους

Οι διαδικασίες και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζουμε βελτιώνονται συνεχώς προκειμένου να ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις.

11. Ενημέρωση και τροποποίηση

Η εταιρεία MondoDiMoto διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί/ επικαιροποιεί επιμέρους τμήματα της παρούσας Πολιτικής, χωρίς υποχρέωση σχετικής προηγούμενης ενημέρωσης σας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προτού χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας και τις υπηρεσίες μας, ώστε να ενημερώνεστε για την τρέχουσα έκδοση της Πολιτικής. Τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.